Reviews

De infinity cube bij Educadora Webshop

Infinity cube

De afgelopen weken mochten wij kennis maken met Educadora Webshop, gespecialiseerd in sensorische en educatieve materialen. Dit is niet zo maar de zoveelste webshop, deze is opgestart door kennis en ervaring in het dagelijkse leven. Suzanne van der Star de oprichter van Educadora werkt dagelijks samen met kinderen en volwassen personen die hoog sensitief zijn, autisme of HSP hebben.

Maar wat heeft Autisme België nu met Educadora te maken in Nederland?

Het is algemeen geweten dat op vlak van gezondheidszorg zowel fysiek als mentaal Nederland een grote voorloper is op België. En door de professionele kennis van Suzanne sprak de samenwerking ons aan, zij bied net dat extra beetje aandacht door de ervaringen. Wij krijgen de komende weken de kans om verschillende zaken te leren kennen die bezorgd worden door Educadora Webshop. En vandaag starten wij met de ‘Infinity Cube’.

De Infinity Cube ligt heel goed in de hand, niet te groot maar ook niet te klein, en is perfect op momenten dat we stres ervaren. Door met de Infinity Cube te spelen in één hand leiden we de stress weg en focussen we ons op de bewegingen met ons hand, door het constant opvouwen en ontplooien van de Infinity Cube. Ik vind dit persoonlijk een hele goede aanrader. Ik gebruik deze sinds enkele dagen, ook binnen de professionele hulpverlening van mezelf en vind dit een ultimate meerwaarde. Ook voor de personen rondom je is het niet storend.

Maar het grote voordeel dat ik zelf haal uit de Infinity Cube naast ont stressen is me terug kunnen focussen, maar ook makkelijker in een gesprek te kunnen blijven zonder de tegenpartij te storen. Voorheen zat ik constant met 1 been te trillen, mijn vingers op de meest onmogelijke manieren te knopen en zelf helemaal niet meer in het gesprek te zijn met mijn gedachten.

Ook kreeg ik als feedback vanuit mijn psycholoog dat ik meer aanwezig ben in het gesprek door de Infinity Cube, dat ik rustiger overkom en zelf rust uitstraal.

Wil jij ook zo een Infinity Cube? Ga dan zeker via onderstaande link recht naar de webshop naar het juiste product. En ontdek ook zeker de andere aangename zaken die Educadora webshop aanbied.

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.