Loading
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens binnen het kader van de hulpverlening. Privacy Policy

Waarom onze hulpverleningskaart is opgericht.

Hulpverlening is een belangrijke schakel voor personen met autisme. daarom stelden wij een interactieve hulpverleningskaart samen om zo het zoeken naar de juiste hulpverlening binnen uw eigen omgeving eenvoudiger te maken.

Hier leggen wij ook heel hard de focus dat elk aspect van de hulpverlening aan bod komt zoals scholen, psychologen, diagnosecentra en zoveel meer. Ook zijn wij ons er van bewust dat er in heel België lange wachttijdens spelen. Dit betreuren wij ten zeerste en hopen wij samen met u dat deze wachttijden inkorten. Voor bepaalde zaken zijn versnelde procedures mogelijk maar dit enkel in verschillende specifiek situaties en hulpverlening. Hierover contacteer je best uw hulpverlening die u de juiste informatie kan geven die gebaseerd is op uw eigen situatie.

Ook zijn wij ons er van bewust dat er ook minderheidsgroepen zijn met mindere middelen om de juiste hulpverlening in te schakelen. Hiervoor geven wij het advies om enkel te kijken naar terugbetaalbare hulpverlening. Maar daarnaast is het ook mogelijk om budgetten aan te vragen via het VAPH. Hiervoor kan een welzijnshuis of OCMW u ook bij ondersteunen. Zo kan je ook weten waar je recht op hebt. Informeer ook zeker bij uw mutualiteit welke voordelen u daar heeft.

Heeft u nog andere vragen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.