Doneren aan Autisme België?

Aan al onze oude donateurs willen wij onze welgemeende dank uitspreken voor hun steun in het verleden. We bieden jullie namens Autisme België onze excuses aan voor het aanpassen van ons donatie beleid. We hebben daarvoor gekozen omdat een eenmalige bijdrage, ons op korte termijn wel helpt maar helaas niet op de lange termijn met de visie die wij voor ogen hebben met betrekking tot Autisme België.

Waarom deze verandering voor het doneren aan Autisme België

Het onderhouden van een server zoals Autisme België kost veel tijd, geld en moeite. Zo hebben we webhosting en een domeinnaam. Deze kosten dragen wij volledig zelf als beheerders om jullie deze plek te bieden. Dat is uiteraard een vrijwillige keuze die wij hebben gemaakt. Echter willen we jullie in het algemeen, meer bieden dan wat wij nu kunnen bieden. Om deze kosten te dragen, hebben we nieuwe rollen gemaakt waarmee de community maandelijks kan worden gesponsord. We zijn er zeker niet op uit om geld te verdienen aan deze community. We zullen elke euro die verdiend word ook weer aan de community besteden. Daarover later meer!

De nieuwe rollen:

We hebben voorzien voor wie ons steunt via onze website onmiddellijk toegang krijgt in het overzicht van onze inkomsten en uitgaven.

Wat je kan verwachten:

Wij zullen steeds open communiceren via onze website naar alle donateurs, dit wil zeggen een transparante inkijk in de inkomsten en uitgaven die wij maken. Zo kan je steeds volgen waarvoor donaties gebruikt worden. Alle inkomsten gaan direct terug in de community waar wij aangebouwd hebben en verder zullen bouwen. Zo hopen wij ook om onze dienstverlening verder te kunnen uitbreiden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Elke donateur zal een account dienen aan te maken, ongeacht het bedrag dat je maandelijks doneert aan ons zal je zien dat er onder je account een aantal extra pagina’s verschijnen waarin je steeds een overzicht zal terug vinden van ons inkomsten en kosten.

Je kunt ons ook steunen via een monetaire gift. Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden aan al onze deelnemers, ook zij die het financieel moeilijker hebben. Elke gift is welkom. Je kan je gift overmaken op rekeningnummer IBAN BE50 9733 9590 3918.
(Wij zijn een feitelijke vereniging, en kunnen helaas geen fiscaal attest leveren.)

Liever een eenmalige donatie?

Natuurlijk houden wij ook de optie open voor personen die liever een éénmalig bedrag doneren. Ook staan wij bij deze optie op transparantie, zo heb je steeds een zicht op wat er gedoneerd word en wat wij er mee doen. Persoonsgegevens worden niet weergegeven in dit overzicht enkel het totale bedrag per type donatie en een gedetailleerd overzicht van de uitgaven die wij er mee betalen met een duidelijk zicht aan wat het uitgegeven wordt.