Professionele hulpverlener

Ben je een hulpverlener of andere professional

Ben je een hulpverlener, professional of student?

Ook hebben wij aandacht voor de hulpverlening of andere professional binnen autisme. Want enkel door jullie worden tal van personen met autisme professioneel begeleid. Hiervoor willen wij ook aantal aandacht aan jullie besteden en een aantal mogelijkheden aanbieden hoe wij jullie bij Autisme België wensen te betrekken en jullie ook ons platform willen geven om sneller in contact te komen met cliënten en toekomstige cliënten. Meld ook zeker aan op onze Discord voor professinals (na aanmeding mail zenden naar autismebelgie@outlook.com met je gebruikersnaam voor toevoeging aan hulpverleningskanaal).

HULPVERLENING

Staat uw organisatie al op onze kaart? Registreer ze gratis zodat potentiële cliënten u snel kunnen terug vinden via onze website.

EVENEMENT

Organiseer je een evenement? Een vakantie? Stuur ons alle informatie door en zo zullen wij dit delen op onze website en sociale media kanalen.

BLOG

Heb je een interessante blog en wil je deze delen op onze website? Dit kan zend je content door en wij publiceren deze en delen het met ons netwerk.

Bent u student en wil je uw onderzoek publiceren op onze website?

Vaak krijgen wij de vraag om onderzoeken te delen en mee deelnemers te zoeken, hier gaan wij steeds graag op in. Hierop bieden we jullie voortaan via onze website graag de kans om uw onderzoek door te zenden via onze website.