educadora webshop kauwsieraden

Educadora is niet zomaar een webshop, hier zit jaren kennis en ervaring achter binnen de sector. Daarom verkozen we hen tot onze vaste partner, die meerwaarde biedt dan enkel een product verkopen.

Onze ervaring uit de praktijk
Ontdek Educadora

Praktijk Educadora

Sinds 2008 werk ik (Suzanne), na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de jeugdhulpverlening, met veel plezier als orthopedagoog in mijn eigen praktijk Educadora. Ik ben gespecialiseerd in het werken met kinderen en hun ouders (en omgeving) met aandacht en concentratieproblemen en prikkelverwerkingsproblemen.

Educadora Webshop

Daar ik met regelmaat ouders hielp in het zoeken en adviseren in producten die de prikkelverwerking van hun kind konden helpen, ben ik in 2013 met een webshop gestart. Met in eerste instantie kauwsieraden en tangles. Sinds 2016 is het assortiment verder uitgebreid met onder andere senseez kussens. En nog komen er wekelijks mooie produkten bij.

Heb je een vraag, neem gerust contact op.

Het makkelijkste kan dat via app (0650400286), chat op de website, facebook of mail.

Over mijzelf – moeder van 4

Maar natuurlijk ben ik niet alleen maar orthopedagoog en webshop eigenaar. Ik heb 4 eigenwijze schatten van kinderen (2003, 2005, 2009, 2012) en een lieve man. In mijn vrijetijd geniet ik van sport (hockey) en natuur en breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Lees ook dit persoonlijke interview van de Online Etalage

Wat kun jij van mij verwachten?

  • Deskundig advies over producten
  • Persoonlijk advies toegespitst op je vraag
  • Persoonlijk contact
  • Kwalitatief hoogwaardige producten

Groetjes,

Suzanne

Ben jij ook zo benieuwd naar die producten?
Gebruik deze coupon code op de webshop voor éénmalig 10% korting

ASSBE10

Ik wil 10% korting, ga naar de website!

Deskundig en Persoonlijk

Eigenaresse Suzanne is orthopedagoge en gespecialiseerd in prikkelverwerkingsproblemen en voorziet je graag van persoonlijk en deskundig advies.

Automatisch Sparen

Maak een account aan en spaar automatisch voor korting op je volgende aankopen. Verdien extra punten door reviews op onze website te plaatsen.

Gratis verzenden vanaf 75 euro

Binnen Nederland gratis verzenden vanaf 50 euro. Voor Nederland verzenden we gratis vanaf 50 euro. Mits voor 12.00 uur besteld (maandag-vrijdag), dezelfde dag verzonden.

Sensorische hulpmiddelen en educatief ontwikkelingsmateriaal

Ontprikkelen met sensorische producten

Problemen in de prikkelverwerking kunnen de ontwikkeling belemmeren. Onze producten helpen overgevoelige mensen om te ontprikkelen. Daarentegen kunnen onze hulpmiddelen ook ingezet worden bij onderprikkeling, om juist extra zintuiglijke prikkels aan te bieden.

Hulpmiddelen bij ADHD, autisme en HSP

Veel personen met ADHD, ADD, Autisme of HSP hebben baat bij onze sensorische hulpmiddelen zowel in de thuissituatie als in de klas of op het werk. Denk aan verzwaarde knuffels of kussens, kauwkettingen of friemelspeelgoed.

Zintuigen prikkelen

Bij ons kun je ook terecht voor sensorisch en educatief materiaal om de zintuigen van (jonge) kinderen en kinderen met een beperking te prikkelen. Materialen die geschikt zijn voor open einde spel of voor sensopathisch spel.