Informatie

Bedankt voor Jullie Ongelooflijke Steun

bedankt

Lieve lezers en trouwe volgers,

Met ongelofelijke trots en diepe dankbaarheid willen wij jullie van harte bedanken. Jullie enthousiaste steun en hartverwarmende reacties op onze laatste publicatie, “Autisme in Relaties – Een gids voor wederzijds begrip”, hebben ons overweldigd. Dankzij jullie inzet en betrokkenheid hebben we een fantastische mijlpaal bereikt: maar liefst 2500 exemplaren zijn al verkocht!

Dit boek was een project van hartstocht en toewijding, bedoeld om inzicht en steun te bieden aan zowel mensen met autisme als hun partners. Jullie positieve feedback en de persoonlijke verhalen die wij mochten ontvangen, benadrukken hoe noodzakelijk en welkom dit gids was.

Elke email, elke deel op sociale media, en elk gesprek dat jullie hebben gevoerd over “Autisme in Relaties” heeft bijgedragen aan het verspreiden van begrip en empathie—a vitale stap naar een inclusievere samenleving. Het is jullie verdienste dat dit boek de impact heeft die wij hadden gehoopt.

In de komende weken blijven we graag met jullie in gesprek. Jullie ervaringen, verhalen, en suggesties zijn onmisbaar voor ons, en wij streven ernaar om deze dialoog voort te zetten. Elk stuk feedback helpt ons om toekomstige projecten nog beter af te stemmen op jullie behoeften.

Tot slot, een extra woord van dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van dit boek—van de eerste concepten tot de uiteindelijke publicatie. Jullie steun maakt het mogelijk om onze missie voort te zetten: het bevorderen van begrip en het bieden van steun waar dat het meest nodig is.

We kijken uit naar de verdere reis die wij samen met jullie zullen maken. Laten we samen blijven werken aan een wereld waarin iedereen, ongeacht neurodiversiteit, begrepen en gewaardeerd wordt.

Met oprechte dank en warme groeten,

Wesley – Autisme België

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Autisme België

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder