Move & More

In samenwerking met Sport Vlaanderen

Sportverblijf (Gent), ma 10/4 t.e.m. vrij 14/4/2023

Een omnisportkamp met net dat tikkeltje meer! Het kamp is helemaal op maat van kinderen met autisme en een normale begaafdheid. Je maakt onder andere kennis met atletiek, badminton, BMX, muurklimmen, kajak, innovatieve spelen… Kortom heel wat leuks om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke week kan beleven !

  • Voor kinderen van geboortejaar 2010, 2011 en 2012
  • 10 deelnemers
  • We overnachten in het Sportverblijf van Sport Vlaanderen bij de Blaarmeersen in Gent. Ter plaatse zijn er zeer veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.
  • Er gaan in totaal 5 begeleiders mee (2 gediplomeerde sportlesgevers van Sport Vlaanderen, 2 professionele thuisbegeleiders en 1 vrijwilliger)
  • Eigen vervoer (aangezien de kinderen vanuit heel Vlaanderen komen)

Kostprijs: 256 euro all-in (incl. begeleiding, overnachting, voeding, activiteiten, uitstappen, …). Sport Vlaanderen kan je een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW), alsook een fiscaal attest (deelnemers <12j).

Met de steun van Sportdienst Gent.

.

Deelnamevoorwaarden

Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.

Inschrijven

Inschrijven kan enkel online via de inschrijvingspagina van Sport Vlaanderen. Het kampaanbod van Sport Vlaanderen staat vanaf 5 december 2022 online. De inschrijvingen worden geopend op dinsdag 13 december 2022 om 18u.

Indien je wenst in te schrijven voor dit kamp, raden we je aan om op de website van Sport Vlaanderen vóór 13 december 2022 een profiel aan te maken en de inschrijvingsprocedure na te lezen.

Na je inschrijving

  • Na je inschrijving controleren wij of je kind aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Ten laatste 31 januari 2023 ontvang je een definitieve bevestiging van inschrijving per mail, alsook een vragenlijst ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek.
  • Kennismakingsgesprek: In februari/maart neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan je kind kennismaken met één van de begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.
  • Infobundel: Ten laatste 14 dagen voor de startdatum van het kamp ontvang je een infobundel met alle praktische informatie.

Date

10 - 14 apr 2023
Verlopen

Time

09:00 - 17:00

Kostprijs

€256

Lokatie

Sport Vlaanderen Gent
Zuiderlaan 14, 9000 Gent
Website
https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/onze-centra/sport-vlaanderen-gent/
Categoriën

Organisator

Liga Autisme Vlaanderen
Phone
0492 23 41 46
Email
info@ligaautismevlaanderen.be
Website
https://www.ligaautismevlaanderen.be/

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.