Buitengewoon Avonturenkamp

In samenwerking met Sport Vlaanderen

Domein Sport Vlaanderen Hofstade (Zemst), ma 24/7 t.e.m. vrij 28/7/2023

Een sportief kamp waarbij je van de ene avontuurlijke activiteit in de andere tuimelt! Je maakt onder andere kennis met mountainbike, kajak, vlottenbouw, hoogtouwenparcours,… Je leeft, eet en slaapt gewoon buiten in een geweldig tentenkamp. Kortom heel wat leuks om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke week kan beleven!

  • Voor kinderen van geboortejaar 2008, 2009 en 2010
  • 10 deelnemers
  • We overnachten in een tentenkampDomein Sport Vlaanderen Hofstade ligt in een natuurdomein van 172 hectare en heeft oneindig veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.
  • Er gaan in totaal 4 begeleiders mee (2 gediplomeerde sportlesgevers van Sport Vlaanderen en 2 professionele thuisbegeleiders)
  • Eigen vervoer (aangezien de kinderen vanuit heel Vlaanderen komen)

Kostprijs: 256 euro all-in (incl. begeleiding, overnachting, voeding, activiteiten, uitstappen, …). Sport Vlaanderen kan je een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW).

Deelnamevoorwaarden

Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.

Inschrijven

Inschrijven kan enkel online via de inschrijvingspagina van Sport Vlaanderen. Het kampaanbod van Sport Vlaanderen staat vanaf 5 december 2022 online. De inschrijvingen worden geopend op dinsdag 13 december 2022 om 18u.

Indien je wenst in te schrijven voor dit kamp, raden we je aan om op de website van Sport Vlaanderen vóór 13 december 2022 een profiel aan te maken en de inschrijvingsprocedure na te lezen.

Na je inschrijving

  • Na je inschrijving controleren wij of je kind aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Ten laatste 31 januari 2023 ontvang je een definitieve bevestiging van inschrijving per mail, alsook een vragenlijst ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek.
  • Kennismakingsgesprek: In maart/april neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan je kind kennismaken met één van de begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.
  • Infobundel: Ten laatste 14 dagen voor de startdatum van het kamp ontvang je een infobundel met alle praktische informatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.