network-it_logo

Network-IT is een trouwe partner voor al onze IT toepassingen en webhosting. Zo kunnen wij steeds genieten van een uitmuntende service en correct advies. Door Network-IT is onze IT heel schaalbaar en uitbereidbaar.

Ontdek Network-IT

Network IT – IT Oplossingen

Network IT is een gevestigde waarde in Mechelen, maar biedt zijn services aan over heel vlaanderen. Network-IT is een kleinschalig IT Bedrijf dat zich flexibel kan opstellen. Dit is voor ons ook een grote extra troef waardoor wij hen als partner verkozen.

Networkk-IT ziet er op toe dat wij steeds beschikken over uitmuntende hardware en software, door hun actieve en pro actieve support stoten wij niet of nauwelijks op problemen. 80% van onze vragen kan vanop afstand opgelost worden, dit is niet enkel supersnel, maar ook kostenefficiënt.

Network-IT Hosting

Network-IT biedt ook een ruim aanbod van webhosting, server hosting, etc aan. Zij staan dagelijks in voor onze website, zodoende deze altijd sueprsnel bereikbaar is, en waar downtime geen kans krijgt. Bekijk zeker de aantrekkelijke tarieven en voorwaarden!

Ben jij ook zo benieuwd?

Network-IT – IT Oplossingen
Network-IT – Hosting oplossingen