onderzoeken

Uitnodiging tot Deelname aan Belangrijk Wetenschappelijk Onderzoek

Beste lezers,

Wij, Ariane Cooremans en Sophie Slegers, zijn twee toegewijde masterstudenten aan de Universiteit Gent. Momenteel werken we aan onze masterproef, die zich richt op een zeer belangrijk aspect van autismeonderzoek: de validatie van de Nederlandse vertaling van de Comprehensive Autistic Trait Inventory (CATI).

De CATI is een zelfrapportagevragenlijst ontworpen om de mate van autismegerelateerde kenmerken bij volwassenen binnen de algemene populatie in kaart te brengen. Deze tool is cruciaal voor het verbeteren van ons begrip en de diagnose van autismespectrumstoornissen (ASS). Het bijzondere aan de CATI is dat het, in tegenstelling tot eerdere vragenlijsten, ook aspecten als sensorische sensitiviteit en sociale camouflage onderzoekt. Deze elementen zijn essentieel voor een diepgaander begrip van ASS.

Waarom Jouw Deelname Belangrijk Is

Voor de validatie van deze vertaling zijn wij op zoek naar volwassenen, zowel met als zonder een diagnose van ASS, om de vragenlijst in te vullen. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor wetenschappelijk onderzoek naar ASS en zal helpen de Nederlandse versie van de CATI te verfijnen voor toekomstig gebruik.

Wat Houdt Deelname In?

De vragenlijst invullen duurt ongeveer 20 minuten. Als blijk van waardering voor je deelname, maak je kans op een Bol.com cadeaubon ter waarde van €50.

Hoe Kun Je Deelnemen?

Bezoek simpelweg de volgende link: CATI Vragenlijst en volg de instructies.

Vragen of Opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We waarderen elke bijdrage enorm en hopen op je waardevolle deelname.

Dankbaarheid en Feestelijke Wensen

Bij voorbaat dank voor je betrokkenheid bij dit belangrijke onderzoek. Ook willen we je fijne feestdagen toewensen!

Met vriendelijke groeten,

Ariane Cooremans & Sophie Slegers 

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.