onderzoeken

Ondersteuning Gevraagd voor Enquête over Zorgervaringen

Door: Manuella, Communicatiestudent aan de Erasmushogeschool Brussel

Hallo allemaal,

Mijn naam is Manuella, en ik studeer communicatie aan de Erasmushogeschool Brussel. Samen met mijn tien medestudenten ben ik betrokken bij een belangrijk project dat ons nauw aan het hart ligt.

We voeren een enquête uit die zich richt op de ervaringen van personen met een handicap en/of hun mantelzorgers die op zoek zijn naar zorg. Ons doel is om een dieper inzicht te krijgen in de uitdagingen, behoeften en ervaringen van deze belangrijke groep mensen in onze samenleving.

Waarom is Deze Enquête Belangrijk?

Door de stem van personen met een handicap en hun mantelzorgers te horen, kunnen we beter begrijpen wat er nodig is om de zorg en ondersteuning te verbeteren. De resultaten van deze enquête zullen ons helpen om bewustwording te creëren en eventueel beleidswijzigingen voor te stellen die een positieve impact kunnen hebben.

Hoe Kunt U Helpen?

We zouden het zeer waarderen als u onze enquête zou kunnen verspreiden binnen uw netwerk. Dit helpt ons om een breder en gevarieerder publiek te bereiken. De enquête is anoniem en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Daarnaast zijn we ook geïnteresseerd in het afnemen van interviews met mantelzorgers en/of personen met een handicap. Als u bereid bent om uw ervaringen met ons te delen of iemand kent die dat zou willen, neem dan alstublieft contact met ons op.

De Enquête Bekijken en Invullen

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om de enquête in te vullen of gewoon eens te bekijken, kunt u hier klikken.

Elke bijdrage, groot of klein, is een stap voorwaarts in ons streven naar een inclusievere en ondersteunende gemeenschap. Laten we samenwerken om het verschil te maken!

Met hartelijke groet,

Manuella

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.