Informatie

Wat wij bereikten afgelopen jaar met onze plannen komend jaar

Ons jaar samengevat

Ons jaar heeft heel wat veranderingen gekend, zo werden wij geconfronteerd met de schreinende toestanden in Oekraïne. De mishandelingen in een school in Vilvoorde maar ook wij hebben heel wat zaken bereikt die wel positief zijn. 

Zo hebben wij een geheel nieuwe website gelanceerd met dank aan Network-IT voor het prachtige werk. Maar daarnaast hebben wij ook de huisstijl aangepast en hebben wij Autisme België verder kunnen uitbreiden. Ook hebben wij 29.000 mensen kunnen bereiken in 2022. Wat toch een aanzienlijke groei is. Wij willen dan ook al onze volgers bedanken voor de steun en het vertrouwen. 

Ook in 2023 hebben we mooie toekomstplannen met als centraal thema armoede. Hier worden wij al ruim een jaar hard mee geconfronteerd. Zo kunnen heel wat personen met autisme niet langer gebruik maken van professionele hulpverlening. Hiervoor willen wij in 2023 het verschil gaan maken. Maar hiervoor hebben wij jullie steun nodig. Elke donatie word van harte geapprecieerd, dit kan je snel en eenvoudig doen via onze website. Meer informatie vind je terug op deze pagina. Maar ook kan je steunen zonder ook maar één eurocent extra uit te geven door uw aankopen te doen op je favoriete webshop. Hiervoor werken wij samen met trooper. Door via onze trooperpagina door te klikken naar uw geliefde webshop. Zo zal de webshop een percentage van uw aankoopbedrag schenken aan onze werking.

Wij wensen jullie allen dan ook een stabiel, gezond en voorspoedig 2023.

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Uw reactie

  • Inhoud
  • Onderwerp

X