Informatie

Wat een jaar… Hoe kijken wij naar 2021

Wat een jaar

Een terug blik op het jaar 2020

Eerst wensen wij jullie een gezond nieuw jaar in waarin jij je doelen kan bereiken.

Afegelopen jaar werdt getekend door de uitbraak van coronavirus. Dit heeft de hele wereld even stil toen staan. Tot onze grote spijt heeft dit virus tal van slachtoffers gemaakt en de economie een zware klap gegeven. Hierdoor ontstonden vele werklozen, moesten heel wat ondernemingen hun deuren sleuten.

Maar niet alles was negatief getekend door het veelbesproken COVID virus. Heel wat ondernemingen starten onmiddellijk met telewerken, digitale dienstverlening, en zoveel meer. Hierdoor werden dan ook weer nieuwe kansengecreëerd.

Maar ook was voor ons het jaar 2020 heel succesvol, dit met dank aan onze vele volgers, partners en hulpverlening. Wat oorspronkelijk ontstond vanuit een initiatief dat andere personen met autisme te helpen op de juiste weg groeide dit snel uit naar een digitaal platform waar vraag en aanbod aangeboden werd. Dit zowel voor personen met autisme, hun omgeving en de professionele hulpverlening. Ook hebben wij afgelopen jaar ons platform verder uitgebreid met een interactieve kaart met als doel de juiste hulpverlener te vinden in uw eigen omgeving. Hieronder verstaan wij elk aspect van diagnose, coaches, woonzorgcentra, scholen en andere ondersteuning.

Dit jaar afgelopen jaar hebben wij zo +/- 5.122 personen op weg kunnen helpen.

Onze plannen voor 2021

Voor dit jaar blijven wij ambitiues en gaan wij voor een verdere groei. Dit samen met onze vertrouwde partners Educadora Webshop, SAM Sensory & More, Networkk-IT BV. Daarnaast blijven wij onze database van hulpverlening verder uitbreiden en zullen wij actief organisaties benaderen zodoende wij jullie de correcte gegevens kunnen bezorgen. Ken je een organisatie, of ben jij een professional dan kan je hier uw organisatie aanmelden.

Daarnaast hebben wij ook als doel gesteld dat wij meerdere verhalen van personen met autisme te gaan publiceren om zo ervaringen aan bod te laten komen. Naast onze gesloten Facebook groepen bekijken wij ook de mogelijkheid om een besloten forum op te zetten waar personen zich kosteloos kunnen op aanmelden. Dit ook met eventueel de hulpverlening geïntegreerd.

Nogmaals willen wij jullie bedanken voor al het gestelde vertrouwen in ons en ons platform. En streven wij er naar om 2021 een beter jaar te maken.

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Autisme België

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder