Informatie

Hoe word je lid van onze Discord Server

Word lid op onze Discord

Sinds korte periode hebben wij een Discord server aangemaakt, een veilige plek waar personen met autisme in contact kunnen komen met elkaar, daarnaast is er ook ruimte voorzien voor de omgeving en professionele hulpverlening. Bij deze willen wij ook de nodige tijd besteden aan een stappenplan hoe je lid kan worden en hoe het werkt. Klik op onderstaande uitnodigingslink en sluit je aan bij onze community. Voor ouders en de professionelen vragen wij ons een email te zenden naar autismebelgie@outlook.com met je gebruikersnaam en melding of je als ouder of professionele hulpverlener aangemeld bent. Zo kunnen wij het nodige doen om u de juiste rechten toe te kennen.

https://discord.gg/g4FAjCykaH

Zodra je op de link klikt word je gevraagd om de uitnodiging te accepteren of u te registreren. Bij een nieuwe registratie is het belangrijk dat je uw email verifieert.

Uitnodiging accepteren

Zodra je inlogt of je gebruikersnaam gekozen hebt, word er bij een nieuw account nog wat persoonlijke informatie gevraagd zoals je verjaardag. Daarnaast je email en kan je een paswoord instellen. Al een account dan ga je direct door naar onze server.

Zodra je deze stap afgerond hebt ben je al lid op onze server, voor je in interactie gaat vragen we dat je email adres geverifieerd is en dat je de algemene voorwaarden accepteert

Accepteer voorwaarden

 

 

Dit doe je door op onderstaande balk op voltooien te klikken.

 

Verifieer en accepteer

Indien je bij email verificatie geen groen vinkje staat klik je daar eerst op “verifiëren”, dan open je uw email en verifieer je via de link in je email. Zodra dit gedaan is en de voorwaarden geaccepteerd hebt klik je op verzenden en ben je klaar om actief deel te nemen aan gesprekken.

Eenmaal aangemeld en lid van onze Discord server hebben we onderstaand een overzicht gemaakt wat je waar kan terug vinden:

Overzicht Discord

Kanalen:

Wij hebben verschillende kanalen aangemaakt om mee van start te gaan. Uiteraard mogen er altijd suggesties gebeuren en zullen wij hier rekening mee gaan houden een kort overzicht hieronder:

Aankondigingen: Zullen algemene zaken aan toegevoegd worden die impact hebben op de werking, evenementen en geeft ons de kans belangrijke boodschappen mee te delen.

Algemeen: Is een kanaal waar mensen kunnen praten met elkaar om ervaringen en beperkingen te bespreken en hoe men hier mee om gaat. Zo kunnen we elkaar verder helpen.

Lotgenoten: Hier bieden we de kans om topics te bespreken die autisme gerelateerd zijn. Dit voor personen met autisme en de omgeving. Hier zullen wij ook op regelmatige basis onderwerpen naar voor schuiven om de gesprekken op gang te brengen.

Ouders: Dit kanaal houden wij voor voor ouders van kinderen met autisme, zo kan men hier bespreken waar zij tegen aan lopen. Ervaringen delen en steun terug vinden bij elkaar. (als ouder kan men steeds een privé bericht sturen naar “Autisme Belgie | Wesley” en zal ik u de toegang tot dit kanaal geven.

Ontdek zeker ook onze andere kanalen die topic gerelateerd zijn.

Veel plezier op onze server

Oh hallo daar 👋 Leuk je te ontmoeten.

Abonneer je via dit formulier en krijg een automatisch bericht bij
elke nieuwe publicatie

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Autisme België

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder