Techniek Magnifiek

n samenwerking met Afya

Internaat Amigo (Maaseik), zo 30/7 t.e.m. za 5/8/2023

Tijdens ons Techniek Magnifiekkamp word je dagelijks ondergedompeld in uitdagingen rondom wetenschap en techniek (het concrete activiteitenaanbod wordt eind december op deze pagina gepubliceerd). Daarnaast doen we allerlei superleuke spelactiviteiten, zoals lasergamen, knutselactiviteiten, buitenspelen… 

 • Voor kinderen van geboortejaar 2011, 2012 en 2013
 • 15 deelnemers
 • Individuele slaapkamers
 • We verblijven in het Amigo Internaat in Maaseik.
 • De techniekactiviteiten die dit jaar onder meer op ons kampprogramma staan worden eind december op deze pagina gepubliceerd.
 • Er gaan in totaal 7 begeleiders mee (4 animatoren van Afya en 3 professionele thuisbegeleiders)
 • Eigen vervoer (aangezien de kinderen vanuit heel Vlaanderen komen)
 • Kostprijs: 395€ (incl. begeleiding, overnachting, voeding, techniekworkshops, spelactiviteiten, …). Afya kan u een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW), alsook een fiscaal attest (deelnemers <12j).

Deelnamevoorwaarden

Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.

Inschrijven

Aanmelden voor het Techniek Magnifiek kamp kan van 2 januari t.e.m. 15 januari 2023 via de inschrijvingspagina van Afya. Dit betekent dat je gedurende deze periode rustig de tijd hebt om jouw kind te registreren voor het kamp.

 • Snelheid van aanmelden is niet belangrijk! Je hoeft je dus niet op een specifiek moment aan te melden, maar wel binnen de vooropgestelde periode van 2/1 t.e.m. 15/1. Hiermee willen we iedereen evenveel kansen geven om mee op kamp te gaan en willen we ouders heel wat ‘inschrijvingsstress’ besparen. Het maakt niets uit of je je bv. de eerste of vijfde dag aanmeldt.
 • Meerdere keren aanmelden voor het kamp is niet nodig. Dit heeft geen invloed op jouw kansen en bezorgt ons veel extra werk. We vragen je dus met aandrang maar 1 keer in te schrijven.
 • Na je aanmelding verschijnt er een bevestigingsscherm. Als je dit te zien krijgt, dan hebben we jouw aanmelding ontvangen. Krijg je dit niet, neem dan contact op met Afya op afya@gezinsbond.be.

Indien er méér dan 15 kinderen aangemeld werden voor het Techniek Magnifiek kamp, zal aan de hand van een loting met de computer (op 16/01) bepaald worden wie mee kan. Wij gaan in deze periode eveneens na of u aan de deelnamevoorwaarden voldoet. Na 30/01 ontvang je van Afya een mail met al dan niet de bevestiging van inschrijving.

Inschrijvingen vanaf 16 januari worden verwerkt volgens chronologie van inschrijven.

Na je inschrijving

 • Bij de bevestiging van inschrijven ontvang je, eveneens per mail, een uitnodiging tot betaling en een vragenlijst ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek. Je krijgt 14 dagen de tijd om de betaling in orde te brengen en de vragenlijst ingevuld aan ons terug te bezorgen. Doe je dit niet binnen die termijn, dan vervalt helaas jouw plaats.
 • Kennismakingsgesprek: Tussen maart en mei neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan je kind kennismaken met één van de begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.
 • Infobundel: Ten laatste 14 dagen voor de startdatum van het kamp ontvang je een infobundel met alle praktische informatie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.